relatii si felatii – part II

In continuarea discutiei despre femele si reatia lor cu falusul deschid discutia despre masculi si relatia lor cu poarta de jad, ca sa vorbim ecologic.

Sunt 2 tipuri de barbati a caror mentalitate in ceea ce priveste relatia cu felatia ma depaseste si ma pocneste irecuperabil ca pe un neamt care vede strazile din tara.

1. barbatii care nu pupa sugativa dupa ce fata ii presteaza.

Definitie: masculi alfa, omega, beta, gama si toate la un loc, virili, luptatori, galbeni de grasi, curajosi, fermi, impozanti, galanti si seducatori care nu vor sa mai pupe fata dupa ce tuta s-a chinuit de i-au sarit plombele doar sa-l satisfaca. Ei au unghiie date cu lac, mananca cartofi prajiti de la mec cu furculita, nu fac pipi in drum chiar daca le tasneste prin ochi de presiune doar pentru ca nu au apa sa se spele,nu fac baie in Marea Neagra ca e neagra, se sterg la fund cu manusi chirurgicale. Domnii considera ca e absolut cah sa pupi aceleasi buze care mai devreme au pupat ZA SHIT.

caracteristici : diversitatea e prea mare si astia apar cand nu te astepti, ca gandacii. Oricum..ei exista..beware!

Mai oameni buni, daca o pupi nu inseamna ca ti-o pupi. Si pana la urma daca ti-o pupi ce?! Aia nu e tot a ta?

2. Domnul Misterios-Care-Nu-Pune-Gura-Pe-Prostii

caracteristici: idem 1, cu mici amendamente: nu mananca lapte de pasare, nici carne de gaina, doar cocos, nu-i place carnea in sange, uraste sa dea din cap de sus in jos chiar si cand aproba. Domnul Misterios-Care-Nu-Pune-Gura-Pe-Prostii are principii: nu pupi ce futi, nu depui efort suplimentar cand nu e nevoie(daca ea vrea sa-si faca), nu pupa mai mult de o pereche de buze si alege el perechea.

caracteristici: n-au caracteristici specifice categoriei, dar cu siguranta daca gasesti unul care nu vrea, ala are cele mai frumoase si mai carnoase si mai rosii buze pe care leai vazut vreodata…asa, sa mori de ciuda.

Toate cele,

Gomora

 

 


Advertisements
Published in: on October 29, 2010 at 9:59 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://sodomasigomora.wordpress.com/2010/10/29/relatii-si-felatii-part-ii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: